Jucătorii de bază ai Echipei de Aur, câștigătoare a șase titluri consecutive de campion național (1946-1951): Török Gabor (1), Novak Jozsef (2), Norman Zoltan (3), Weinreich Lali (4), Adalbert Stănescu (5), Bohunitzky Laszlo (6), Octavian Iosim (7), Balint Adalbert (8), Molnar Endre (9), Retscher Adalbert (10)
Echipa de polo a clubului ILSA (1939). Fotografie făcută în timpul festivităților de inaugurare a bazinului. De la st la dr: Bohunitzky Laszlo, Molnar Endre, Lusztig Laszlo, Balint Adalbert, Püllök Jenö, Freund Emerich, Norman Zoltan.
Echipa de polo a clubului ILSA, clasată pe locul II la turneul național care a avut loc la București. De la st la dr: Freund Emerich (antrenor), Püllök Jenö, Retscher Adalbert, Balint Adalbert, Adalbert Sterbenz, Somlo Gyuri, Bader Emerich, Bohunitzky Laszlo, Kürthy Ferenc (managerul echipei). Foto 1940, Ștrandul Obor, Bucuresti.
Freund Emerich (1939), înotător, jucător de polo, antrenor, mentor, arbitru. Freund a avut o contribuție deosebită la succesele clubului ILSA pe plan național. În 1945 a fost numit Secretar General al Federației Române de Natație.
Portarul Norman Zoltan, Maestru al Sportului și participant olimpic (foto 1940)
Viitorul Maestru Emerit al Sportului Adalbert Sterbenz (Stănescu), la începutul carierei sale (1939)
Patru membri ai echipei naționale de polo, toți patru de la ILSA. De la st la dr: Novak Jozsef, Molnar Endre, Balint Adalbert și Adalbert Stănescu.
Foto 1954, Split, Croația.
Adalbert Stănescu primind felicitări după un meci de polo
(foto circa 1949)
Balint Adalbert (Toto), jucător de bază al Echipei de Aur, campion național la înot și participant olimpic. Component al echipei naționale de polo. Antrenorul naționalei române de polo care a ocupat locul V la Olimpiada de la Roma (1960). Foto 1939, cu Balint Nora.
Portarul Norman Zoltan, Maestru al Sportului și participant olimpic (dreapta), împreună cu fiica Miriam și Keppich Gyuri, jucător de polo la ILSA și arbitru de fotbal în Divizia A
(foto de la începutul anilor 1950)
Adalbert Stănescu (Sterbenz), golgheterul echipei ILSA și a naționalei României de polo în perioada anilor 1947-1953.
Viitorul participant olimpic Norman Zoltan (dreapta), cu jucătorul de polo Varadi Gyuri (1940)
Adalbert Sterbenz (Stănescu) la începutul carierei sale sportive (photo 1940)
Jucătorii de polo Balajti Pali (stânga) și Adalbert Sterbenz (Stănescu), viitor Maestru Emerit al Sportului (foto 1940)