Echipa de polo a clubului ILSA (circa 1961).
ÎN PICIOARE, de la st la dr: Alexandru Cinteanu, Bernstein Ernö, Nicolae Vâlcu, Kelemen Laszlo, antrenorul Adalbert Stănescu, Lică Kuliner, Laszlo Lina.
ÎN FAȚĂ, de la st la dr: Martin Botscheller, Papa Csöpi, Reuter Nikolaus, Kai Rörich.
Echipa de polo Voința Timisoara (1959). În anul 1960, Voința a promovat in Divizia A, dar echipa s-a desființat înainte de inceperea sezonului. ÎN PICIOARE, de la st la dr: Botz Robert, Mircea Chicin, Alexandru Cinteanu, Bernstein Ernö, Nicolae Vâlcu, Török Gabor (antrenor si jucător). JOS: neidentificat, Botscheller Martin (portar)
Echipa de polo a clubului ILSA (1967), de la st la dr: ÎN SPATE: Adalbert Stănescu, Böhm Gyuri, Radu Băncilă, Ramis Ali, Reuter Nikolaus, Peter Goldstein, Tiberiu Brătianu, Adler Robert, Reiter Francisc, Laszlo Lina, Bernstein Ernö, neidentificat, Ladanyi Francisc.
ÎN FAȚĂ: Ganoczi Robert, Toth-Somoray Peter, Papa Csöpi, Roth Andrei, Dan Manolescu, Kovacs, Weiszpecher Ladislau.
Echipa de polo a clubului ILSA în Polonia (circa 1969). ÎN PICIOARE, de la st la dr: Radu Dragomir, Radu Băncilă, Reuter Nikolaus, antrenorul Adalbert Stănescu, Weiszpecher Ladislau, Ladanyi Eugen. ÎN FAȚĂ, de la st la dr: Roth Andrei, Kovacs, Toth-Somoray Peter, Tiberiu Brătianu, Böhm Gyuri
Echipa de polo ILSA în drum spre Târgu Mureș (circa 1969).
De la st la dr: Böhm Gabi, Ladanyi Francisc, Peter Goldstein, Weiszpecher Ladislau, Reuter Nikolaus, Toth-Somoray Peter.
Echipa de polo de juniori (1949). JOS, de la st la dr: Dinu Selegianu, Marin Man, Marcu, Füredi Laszlo, Remus Pomoje, Blaga. SUS, de la st la dr: Radu Nicolescu, Sergiu Pop, Fucsek Sandor, Mihai Moldovan, Sandi Magiaru, Leonte Muntean.
Echipa de polo de juniori (1949).
Înotători și jucători de polo. ÎN SPATE, de la st la dr: Ladner Robert, neidentificat, neidentificat, Reuter Nikolaus, Lehrer Bandi, Weinberger Ervin. JOS, de la st la dr: Szuhanek Gyuri, neidentificat, Kelemen Stefan
(foto circa 1956)
Înotători și jucători de polo. ÎN SPATE, de la st la dr: Weinberger Ervin, Reuter Nikolaus, Lehrer Bandi, neidentificat. JOS: Neidentificați (foto circa 1956)