Crauliștii Bohunitzky Laszlo (1) și Püllök Jenö (2), multiplii campioni naționali în probe de viteza și rezistență. Freund Emerich (3) a antrenat echipele de înot și polo din 1939 și până la numirea sa ca Secretar General al Federației Române de Natație în 1945. Foto 1939.
STÂNGA: Török Gabor, cunoscut în primul rând pentru succesele sale ca poloist, a câștigat și titluri de campion național ca înotător (1946-1948). DREAPTA: Novak Jozsef, primul înotător din România care a participat la Jocurile Olimpice. Multiplu campion național la înot și polo.
Trei jucători de polo de mare succes care au excelat și la înot. De la st la dr: Püllök Jenö, Retscher Adalbert și Balint Adalbert, multipli campioni naționali la înot și polo. Foto 1940.
Lucian Bagiu, unul din cei mai buni înotători din țară in anii 1940 și începutul anilor 1950. Specializat în distante lungi, a reprezentat Romania în mai multe competiții internaționale.
Cunoscut în primul rând pentru succesele sale ca antrenor de înot, Lovas Peter a fost unul din înotătorii cei mai buni din țară (sfârșitul anilor 1940 și începutul anilor 1950)
Multipla campioană națională Weinreich Margareta (Greti), născută Wiener. Foto 1949, Bulgaria.
Trei campioni naționali care au activat la ILSA pentru o perioadă mai scurtă. STÂNGA: Titus Groza, originar din Târgu Mureș.
DREAPTA: Felix Heitz și Lisbeth Bock, ambii din Sibiu.
Theodor Schaed (Titi), antrenor și campion național de înot
Hoszpodar Zoltan (stânga), multiplu campion de înot și polo. Originar din Arad, s-a transferat la ILSA Timișoara pentru sezonul 1949. Ca jucător de polo, a participat la două Jocuri Olimpice (1952 și 1956). Foto circa 1954.
Tiberiu Babeu, înotător, jucător de polo și arbitru de polo, activ la ILSA în anii 1950 și începutul anilor 1960.
Ștafeta ILSA, de la st la dr: Reuter Nikolaus, Kelemen Stefan, Weinberger Ervin, Lehrer Bandi (circa 1955)