Olimpicul Koszta Ladislau, Maestru al Sportului. Multiplu campion si recordman național la bras. A reprezentat Romania în competiții internaționale de amploare (Jocuri Olimpice, Campionate Europene, Campionate Mondiale Universitare, Jocuri Balcanice, etc.)
Frații Rolik: craulistul Francisc (stânga) și delfinistul Carol. Amândoi au obținut titlul de Maestru al Sportului. Amândoi au fost multiplii campioni naționali și au făcut parte din lotul național, participând la multe concursuri internaționale în țară și peste hotare.
Alexandru Deac, dublu campion național și unul din cei mai buni înotători din țară în probele de delfin și mixt individual (sfârșitul anilor 1960 și începutul anilor 1970)
Baneth Ivan Peter, campion național de înot (începutul anilor 1960). Mai târziu în viață, Baneth a devenit campion mondial și european la pentatlon modern (masters).
Codruța Sala (left) și Doina Penția, două campioane naționale de înot. Ambele au devenit antrenoare acreditate, crescând, la rândul lor, noi generații de campioni.
Robert Ladner, campion național de înot la începutul anilor 1960 (dreapta). În fotografie apare și înotătorul și poloistul Sergiu Morariu. Foto circa 1960.
STÂNGA: Böhm Gabi, campion național cu ștafeta de 4x200 metri liber (1967). DREAPTA: Înotătorul Kun Gyuri, împreuna cu sora sa Judith (campioană națională la canotaj academic)
Antrenorul Lovas Peter, împreuna cu Novak Nora, fiica olimpicului Novak Jozsef (1968)
Radu Băncilă (stânga) și Koch Roderich, doi rivali la înot și coechipieri la polo.
Foto 1964.
De la st la dr: Böhm Gyuri (înotător și poloist), Codruța Sala (înotătoare și antrenoare), Radu Băncilă (înotător și poloist). Foto circa 1969.
STÂNGA: Frații gemeni Adrian și Cornel Serdineanțu, înotători de nivel național din echipa antrenorului Stelian Mociuschi (photo 1964). DREAPTA: Înotătoarea Nemes Csilla (1964)
Înotătoarea și antrenoarea Codruța Sala, împreuna cu poloistul Ladanyi Francisc (1968)
Stând la taclale în bazinul pentru copii, de la st la dr: Sergiu Morariu (Țulu), Codruța Sala, Ladanyi Eugen (circa 1968)
Florian Sala (înotător și antrenor), împreuna cu elevul său Holger Habetler, multiplu campion național (foto circa 1969)
Frații Toth Andrei (stânga) și Toth Nandor luând startul în primul lor concurs (1968). Împreună cu surorile lor Timea și Diana, ei au constituit una din cele mai de succes familii de înotători legați de ILSA. Timea a representat Israelul la Olimpiada de la Barcelona (1982)
Radu Băncilă, înotător și jucător de polo (1964)
Înotătoarea Ada Anatol (Böhm) de la Politehnica Timișoara. Foto 1969.
Un grup de înotători, de la st la dr: Eugen Zăria (Teddy), Ladanyi Eugen, Luci Ghirișan,  Peter Dornhelm, Baneth Ivan Peter