De la st la dr: Florian Sala, Codruța Sala, Koszta Ladislau. În anii 1960, Koszta Ladislau a fost singurul înotător de la ILSA care a participat la Jocurile Olimpice.
Antrenament în timpul iernii, în aer liber (foto circa 1967). În picioare, de la st la dr: Böhm Gabi, Alexandru Deac, olimpicul Koszta Ladislau, antrenorul Lovas Peter.
JOS: Marcovici Ladislau, Codruța Sala.
Un grup de înotători la bazinul ILSA, de la st la dr: Koch Roderich, Flesch Roland, Peter Dornhelm, Roth Andrei, Ladner Robert, Norbert Rațiu (circa 1960)
Un grup de înotători la bazinul ILSA, de la st la dr: Koch Roderich, Flesch Roland, Ladner Robert, Rujița Radivoievici, Norbert Rațiu, Roth Andrei, Peter Dornhelm, Ioana Baciu (1961)
Un grup de inotători, de la st la dr: SUS: Marcovici Ladislau, Eilhardt Carol, Koch Roderich, Radu Băncilă, Alexandru Deac, Victor Popean, Kun Gyuri. JOS: Ileana Băncilă, Reiter Maria, Doina Penția, Nemes Csilla, Marius Ulmeanu, Mircea Tăbăcel, antrenorul Lovas Peter (1963)
Jucători de polo și înotători, de la st la dr: Böhm Gabi, Goldstein Peter, Böhm Gyuri (Jean), Radu Băncilă (1968)
Echipa de înot a antrenorului Lovas Peter, circa 1963. ÎN SPATE, de la st la dr: Mannheim Andy, Radu Băncilă, Böhm Gyuri (Jean), Mircea Breazu, Petri Norbert. ÎN FAȚĂ, de la st la dr: Codruța Sala, Eilhardt Carol, Florian Sala, Nemes Csilla, Marius Ulmeanu.
Un grup de înotători, 1961. De la st la dr: ÎN PICIOARE: Magyar Peter, Radu Băncilă, Florian Sala, Maca Pop, Luci Ghirișan, Roth Andrei. JOS: neidentificat,
Robert Dornhelm, Norbert Rațiu, Daniel Mannheim, Alexandru Deac, neidentificat
Un grup de înotători. ÎN SPATE, de la st la dr: Norbert Rațiu, Roth Andrei, Peter Dornhelm
ÎN FAȚĂ, de la st la dr: Rujița Radivoievici, Ladner Robert, Flesch Roland, Robert Dornhelm.
Înotători din echipa antrenată de Stelian Mociuschi. ÎN SPATE, de la st la dr: Szabo Feri, Ioana Baciu, Mircea Penția. ÎN FAȚĂ, de la st la dr: Șerban Pop, Steiner Bela, Eugen Zăria (Teddy) (foto circa 1962)
Înotători de la ILSA, de la st la dr: Victor Popean, Mariana Iosim (sora olimpicului Octavian Iosim), Toffler Eva, Nemes Csilla și Gheorghe Pordea (Eforie Nord, circa 1964)
Înotători din echipa antrenată de Lovas Peter, de la st la dr: Octavian Minciu, Lavinia Dumitru, Alexandru Kuhn, Yvonne Prodan, Böhm Gabi (Toplița, 1966)
Înotători din echipa antrenată de Lovas Peter, de la st la dr: Yvonne Prodan, Carmen Vețeleanu, Alexandru Kuhn, Iulia Romițan (Pupa)
Înotători în deplasare la București (1968), de la st la dr: ÎN SPATE: Alfred Braunecker, Kun Andrei, Ioan Ignea, Uliczai Harry, Dorel Răfan, neidentificat, Rolik Gyuri, Szuhanek Gyuri, Traute Leutschaft, d-na. Rolik, d-na. Adamescu, Codruța Sala. JOS: Lavinia Dumitru, Doris Schneider, Sanda Busuioc, Karin Parutsch, Sanda Adamescu
Un grup de înotători, printre ei câțiva campioni naționali. ÎN SPATE, de la st la dr: Alfred Braunecker, Traute Leutschaft, Kun Andrei. MIJLOC: Doris Schneider, Lieselotte Seidl, Sanda Busuioc, Karin Parutsch. ÎN FAȚĂ: Adi Velica, Daniela Roșca, Holger Habetler (Foto 1969)
Antrenorul Stelian Mociuschi cu un grup de înotători studenți. ÎN SPATE, de la st la dr: Florian Sala, Ghiță Liebermann, neidentificat, neidentificat, Radu Băncilă, neidentificat, Dan Munteanu, Stelian Mociuschi. JOS: Sașa Chelici (dreapta), ceilalți nu sunt identificați.
Înotători de la Politehnica Timișoara, antrenați de Tudor Bompa, circa 1968.
ÎN FAȚĂ, de la st la dr: Böhm Gyuri, Norbert Petri, Braun Bruno, Sașa Chelici.
ÎN SPATE: Szabo Francisc (1), Peter Goldstein (2)