Echipa de polo a României, înaintea meciului cu SUA la Olimpiada de la Helsinki (1952), cu trei jucători legați de ILSA în formație: Török Gabor (1), Norman Zoltan (2), Hoszpodar Zoltan (3). USA a câștigat cu scorul de 6-3. Golurile României au fost marcate de antrenorul-jucător Török Gabor.
Meciul de polo dintre România (cu căștile albe) și SUA din cadrul Olimpiadei de la Helsinki (1952). Fotografia îl arată pe portarul Norman Zoltan în acțiune.
Echipa națională de polo a României în Croația (1949), cu patru jucători de la ILSA în componență: Adalbert Stănescu (1), Török Gabor (2), Norman Zoltan (3) și Novak Jozsef (4)
Echipa națională de polo a României (Sibiu, 1951), cu cinci jucători de la ILSA în componență: Hoszpodar Zoltan (1), Norman Zoltan (2), Weinreich Lali (3), Adalbert Stănescu (4) și Novak Jozsef (5)
Echipa națională de polo a României (1949), cu cinci jucători de la ILSA: Weinreich Lali (1), Norman Zoltan (2), Adalbert Stănescu (3), Novak Jozsef (4), Hoszpodar Zoltan (5)
Echipa națională de polo a României în Croația (1949), cu patru jucători de la ILSA: Török Gabor (1), Norman Zoltan (2), Adalbert Stănescu (3) și Novak Jozsef (4)
Adalbert Stănescu, căpitanul și purtătorul de drapel al echipei naționale a României, înaintea unui meci amical împotriva echipei naționale a Uniunii Sovietice (Kiev, 1953).
Meci de polo amical: Romania (stânga) contra Uniunii Sovietice (Kiev, 1953). Căpitanul și purtătorul de drapel al naționalei României a fost Adalbert Stănescu.
Echipa națională de polo a României în Bulgaria (1953). Echipa avea în componență trei jucători de la ILSA: Hoszpodar Zoltan (1), Adalbert Stănescu (2), Octavian Iosim (3).
Meci amical de polo, România - Polonia (București, 1949). Echipa României avea în componență cinci jucători de la ILSA: Novak Jozsef (1), Adalbert Stănescu (2), Weinreich Lali (3), Norman Zoltan (4), Török Gabor (5).
Echipa de polo a României, participantă la Campionatele Europene de la Torino, Italia (1954). Echipa avea în componență patru jucători de la ILSA, trei dintre ei apar în această fotografie. De la st la dr: Hoszpodar Zoltan, Adalbert Stănescu, Octavian Iosim.
Echipa de polo a României înaintea unui meci contra Uniunii Sovietice (Kiev, 1955). Trei dinte jucători erau de la ILSA: Octavian Iosim (1), Hoszpodar Zoltan (2) și Adalbert Stănescu (3).
Jucători ai echipei naționale de polo, printre care și timișoreanul Weinreich Lali (1953)
Înotători și poloiști din echipa României (Balcaniada 1954, Croația). Printre sportivi s-au numărat și timișorenii Adalbert Stănescu, Török Gabor, Novak Jozsef, Lucian Bagiu, Balint Adalbert și Molnar Endre.
Lotul național de polo al României (Snagov, 1953). Printre sportivi s-au numărat și timișorenii Weinreich Lali (1) și Török Gabor (2).