Înotătoarele Berger Evi, Merkler Juci, Berger Zsuzsi, Herzl Bözsi (de la st la dr) (1940)
Jucători de polo din prima echipă a clubului ILSA, de la st la dr: Bader Emerich, Flesch Bandi, Freund Emerich, neidentificat. În anul 1945, Freund a fost numit Secretar General al Federației Române de Natație. Foto circa 1934.
Sportivi de la ILSA (1940). ÎN SPATE, de la st la dr: Norman Zoltan (primul), Adalbert Sterbenz (Stănescu) (al doilea), Balajti Pal (al treilea).
ÎN FAȚĂ: Herzl Bözsi (a doua de la st). Ceilalți nu sunt identificați.
Sportivi ai clubului ILSA, printre care viitorii campioni Adalbert Sterbenz (Stănescu), Bohunitzky Laszlo, Balint Adalbert și Molnar Endre (foto 1940)
Sportivi ai clubului ILSA (1940). ÎN FAȚĂ, de la st la dr: Kertesz Evi, Berger Evi, Berger Klari, Berger Zsuzsi, neidentificat, Herzl Bözsi; MIJLOC de la st la dr: Hamburger Gyuri, Nikolits Duci; ÎN SPATE, de la st la dr: Varadi Gyuri, Kinszki Pista, Albala Sanyi, neidentificat, Adalbert Sterbenz (Stănescu), Mausz Marika, neidentificat
Înotători ai clubului ILSA impreună cu o echipă vizitatoare (1940)
Participanți la un concurs de înot (1939), de la st la dr: Berger Evi, Herzl Bözsi, Berger Zsuzsi, un înotător din Arad, Keller Trude, Berger Klari. Cei cu căști pe cap sunt din Târgu Mureș.